torsdag 10. desember 2009

Nabbi ♥Dette har jeg drevet med mye. Time etter time. Ikke nå lenger, så klart. Men da jeg var mindre. Men nå som storegull har sluttet å ta hver en ting i munnen, kan mor finne fram nabbiperlene igjen. Og pinsettgrepet. Enkelt og greit får man dekorativ julepynt. Jeg får faktisk ikke dårlig samvittighet over å ikke bruke ei krone på julepynt i år..!


7 kommentarer:

 1. :) Nabbi er vakkert; spesielt når det er laga av nydelege barnehender!

  Ha ein fin kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Perling er jo så gøy. Jeg brukte myyye tid på det også når min datter var liten;) Kos deg du! Og ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 3. Så fint hjerte. Hjemmelaget julepynt har mer sjel en kjøpepynt, spesielt den som er laget av små barnehender.

  SvarSlett
 4. Här hemma gör flickorna också pärlplattor som det heter i Sverige. Det är kul då de gör egna små konstverk. Julpyssel behöver ju inte vara så märkvärdigt och kosta en massa... I helgen ska vi göra julgodis och pepparkakshus. Vi får se om jag får i hop det med smält socker eller om det blir limpistolen här också... Kram Stina

  SvarSlett
 5. Nabbi går alrdi av moten. Her i huset er det ei lita NABBIGAL. hehe. Vi har massevis av fine glassbrikker nå. Dete har da laget ett søtt hjerte.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 6. Hei hei kjære deg. Ville bare skrive en liten hilsen til deg. Har ikke glemt deg. Fantastiske bilder av dyr, familieliv, herlige barn, kakebakst, ja alt sammen. Jeg er fortsatt uten bloggen min om dagen. Synes det er vansekelig, da jeg savner det veldig. Vet ikke om jeg sa det til deg, men har slettet den foreløpig, da jeg opplevde noe rart på bloggen min for et par uker siden. Ønsker deg en strålende helg og RIKTIG GOD JUL HVIS JEG IKKE TITTER INNOM FØR. STOR KLEM FRA THERESE, men min tidligere blogg min hverdag på landet.

  SvarSlett
 7. kjære søte deg.. aller først.. FOR NOEN FANTASTISKE JULEKORT!! jeg mååå bare spørre: er det virkelig ekte?? det ser ut som noe engelsk herregårds royal barn som har blitt tatt bilder av.. hvor har du fått tak i så skjønne klær?? JEG EEEEELSKER DE!!! så: takk for hilsen,,.. måtte jo le litt når jeg ser ditt pepperkakerhus, mitt så helt likt ut for noen år siden, helt til jeg begynte å åpne pakkene på butikken, for JEG vil IKKE ha noe knust hus nei.. det er trøbblete nok som det er å sette sammen... tips med melis?? jeg fikk det av en helsesøster: ikke bruk vann.. bruk eggehvitte med sitronsaft i... den blir så tykk og god, og den stivner så flott... riktig god jul til deg og dine.. du mååååå fortelle meg om julekortene, og du: skulle nesten ønske du kunne sendt meg et, for det skulle fått hedersplassen... Nok en gang... nydelig.. kos og klem!!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails