tirsdag 8. desember 2009

O, jul med din glede og barnlige lystDagene nå i desember er ekstra innholdsrike. Med ekstra overraskelser. Og spennende ting i hverdagen. Kanskje særlig for de små. Men også for oss store små. Alle blir litt små igjen når det er jul. Både jeg, mannen og storegull er stolte eiere av hver sin adventskalender - med sjokolade i. Og nellikene i appelsinen trekkes ut med stor iver av både små og store hender.
Kanskje ser og føler vi voksne mest på barnas barnlige gleder. Og deres store og altoppslukende forventninger mot jul. Men også jeg gleder meg over de små ting. Også i min ventetid fram mot jul hender det litt som får meg til å kjenne julekriblingen i magen.

I dag da jeg klikket meg inn på bloggen, fikk jeg en herlig overraskelse! Skjønne Silje, med bloggen Silje-sin - hadde sendt meg en award. Silje-sin er en av de absolutte favorittbloggene mine! En flott blogg om hennes to herlige barn, interiør og hjemmekos i et nydelig rødt hus. Bloggen har en nydelig atmosfære, og reflekterer gode tradisjoner. Jeg fryder meg over hvert eneste innlegg Silje har.
Så - TUSEN TAKK, Silje! Det varmet dypt i hjerterota å få en award fra deg. Og så koselig at Ferdinand liker å se bilder fra dyrene.

I kveld fikk jeg nok en award, og jeg takker og bukker i samme innlegg - når vi først var inne på awarder. :) Fra den herlige bloggen Piken fra havet har jeg fått denne awarden:Tusen hjertelig takk! Så hyggelig å bli satt pris på!

Awardene ønsker jeg å gi videre til ei herlig jente jeg har blitt kjent med her i blogglandia. Monja Therese og hennes blogg Emma og Sofies verden. Det er alltid like koselig å besøke Monja, som stort sett aldri har skrivesperre - heller snarere tvert imot. Og hennes to nydelige prinsesser og unike baketalent smelter meg hver gang.
Takk for at du er den du er!


3 kommentarer:

 1. Hei. Ja denne skjønne adventstid er helt herlig. Her er det bare lisjesnuppa som har sjokoladekalender, men vi har også appelsin med nellik. Det lukter jul!
  Grattis med fin award, den fortjener du, du har en superkoselig og inspirende blogg.
  Ønsker deg en fin tirsdag.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 2. Grattis till awarden! Roligt att få uppskattning! Visst är det extra roligt med jul då man har barn. Det är så kul med deras förväntningar och glädje. Roligt att föra traditioner vidare till dem.

  Visst är djuren dyra, men ni kommer få igen pengarna på fölen. Så roligt för barnen att få se nyfödda föl och att få följa dem då de växer upp. Kram Stina

  SvarSlett
 3. Det er flere som syns du har en nydelig blogg! nemlig jeg...
  Ligger en award til deg på min blogg også :)

  Klem Maria

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails