fredag 8. januar 2010

En gul kopp...En gul kopp (eller var det knapp...)
Virre virre vapp
du slapp!
Oppussingen av minstejenta sitt rom er begynt. Det har blitt brukt som roterom til nå. Så en stor opprydning måtte til. Der i blant alt rotet, dukket denne nusslige koppen opp. Den er gul. Storegull fikk den til sin første jul, kjøpt av bestefaren i Ungarn. Og jeg hadde gjemt og glemt.
Men denne vakre koppen skulle vise seg å bli en kjær gjenstand. Som hun viser stor takknemlighet over.  Den har rommet både en og to kopper varm melk og honning i dag. Og det står faktisk navnet hennes på også.

God helg!


11 kommentarer:

 1. Hei kjære nabo=)
  Du er bare sååå kreativ!!!skulle gjerne hatt bare litt av alle dine fantastiske ideer!!!visste ikke du hadde blogg,den var veldig koselig!Du er god!!siden vi bor så langt fra hverandre tenkte jeg at jeg kunne skrive en liten kommentar til deg...=)
  håper dere har det bra i kulda...
  kos fra nabo kjerringa(Audi)

  SvarSlett
 2. Fantastiske bilder! Det er bare så skjønt når småttisene legger sin elsk på en spesiell ting. Da blir det den tingen hele tiden.... facinerende!
  God helg til deg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei hei!Dine innlegg er fantastiske! Gleder meg over alle sammen! Nydelig...Fikk kjempe lyst på en gul kopp jeg nå.......

  Klem og god helg kjære du:)

  SvarSlett
 4. Hehehe, jeg ble distrahert når jeg satt å las her og trodd et øyeblikk du skrev om "Oppussingen av minstejenta"! Puh, bra det var rommet du snakka om her altså, hvis ikke hadde det vært bekymringsverdig! :P

  SvarSlett
 5. Så stilig bilde!!
  Hvordan har du fått til det?

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig kommentar og den gode klemmen:)

  SvarSlett
 7. gult er kult! :) Tusen takk for tips i fht hvordan hindre kopiering av bilder osv. jeg har ikke kommet så langt enda, Html er ikke min største interesse, men skal gjøre det så snarte jeg får litt mer en et øyeblikk ledig til bloggen. Supert at du deler tips! :)
  Synes julekortet ditt var helt nydelig! kjente igjen inspirasjonskilden ja, men gode ideer er vel til for å brukes? :)
  Ønsker deg en riktig god helg!
  Madeleine

  SvarSlett
 8. Å rydda kan føra til mangt...blant anna skatter som dukker opp. Så artigt at frøkna di likte kruset då !!!

  SvarSlett
 9. Kjempefine bilder:-) God helg!

  SvarSlett
 10. Så herlige bilder!! Tøff kombinasjon med svart-hvitt også den gule koppen!! Spennende med opp-pussing av barnerom!! Gleder meg til å se resultatet!

  SvarSlett
 11. Jippi,jeg gleder meg til å se det nye rommet...alltid like spennende med slike prosjekter:) Spenstig kopp,den var gul....og kul:)Likte den,og så fint du hadde redigert bilde....er det photoshop??eller kan dette gjøres med noen av de man kan laste ned gratis også????sett mange gjøre dette før....ofte av barn som spiser rødt eple:)eple er rødt,mens resten er svart/hvitt...god søndagskveld ønskes deg sammen med en klem fra Monja:)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails