tirsdag 26. januar 2010

Minner i stein ღJEG SETTER SPOR
Det hender du blir litt lei deg
fordi jeg er så liten.
Jeg setter merker alle steder
Og gjør deg ganske sliten.


Men hver dag blir jeg større.
Ja en dag blir jeg stor
og alle mine avtrykk
blir bare svake spor.


Her er mitt lille avtrykk
så du kan huske og forstå
hvor søte hender jeg hadde
den gang da de var små.

(ukjent)

"Ja, tida går så fort!",
tror jeg må være den mest brukte setningen når jeg treffer kjentfolk som kommenterer de søte jentene i handlekorga. For de er jo blitt så store. Og tida flyr.
Ja - alt for fort!


Litt derfor er jeg utrolig glad for at jeg tok disse avtrykkene av begge jentene da de var 10 dager gamle. Nydelige avstøpninger i porselen fra Lifestone. Angrer ikke ett sekund på at de små hendene og føttene ble foreviget på denne måten.
Som et minne i stein om hvor små de en gang var.13 kommentarer:

 1. Smart,jeg har ikke gjort det,men burde sannelig få gjort det...før de blir for store....hørt om mange som har benyttet seg av produkter derfra og er fornøyd....takk for supert tips.klemmer fra Monja

  SvarSlett
 2. Ååå... finns det något finare än ett barns små händer och fötter. Jag har också gjort avtryck hos lifestone i silver och krystall... Ångrar inte heller en sekund på det! Ha en fin vecka! Kram Joy

  SvarSlett
 3. Hva heter det diktet igjen? Det er så fint:) Hvem har skrevet det?

  Herlig:)

  Nydelige avtrykk du har gjort!

  Klem Heidi

  SvarSlett
 4. dette er virkelig en flott ide.så søtt å se de små hendene og føttene som de var *smelt*
  et minne for livet:)klem

  SvarSlett
 5. Det diktet er så vakkert, jeg har det på ett ark sammen med Linneas hender i maling som hun laget i bgh. Og disse hand- fortavtrykkene var jo bare superfine. Artig å ha.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 6. Hei hei !!

  For noen utrolig varme fine innlegg du alltid har !!! Jeg er *missunnelig*!! Du er jo super-mor som gjør alt det en annen bare tenker på!! Flott gjort!

  jeg har nå endelig bestemt meg for og ha lillemor hjemme neste år også. Altså til hun blir to .. Skal egentlig begynne og jobbe allerede 06. juni!!! DET er tidlig .. Hun blir jo ikke ett år før 26. okt. Så det går nok ikke. Jeg får redusere stillingen min til bare kvelds vakter ( heldig som jobber i kommunen vettu!! ) så jeg kan være hjemme med snuppeluppa! Nettop fordi TIDEN GÅR ALT FOR FORT !!! He he .

  KLem

  SvarSlett
 7. Men du, hvordan har du fått til sånn 4 bilder i headeren??? ( jeg er ELENDIG ) på data ... ;)

  SvarSlett
 8. Heia, flotte avtrykk og deilige minner.
  Jeg har også gjort det med mine barn - men med maling.
  Ha en knallfin dag.

  SvarSlett
 9. Så skjønne avtrykk!
  Jeg har også holdt på og klina med maling - ikke akkurat like flott resultat som du viser til her.

  SvarSlett
 10. Det var jo noen utrolig detaljerte og fine trykk!! Koselige minner å ha.

  SvarSlett
 11. Diktet heter vel "jeg setter spor", men jeg kunne ikke finne hvem som har skrevet det noe sted på nettet...
  Takk for koselige kommentarer! :)

  SvarSlett
 12. Så koselig at du har gjort det samme med begge to. Jeg tenkte alltid tanken med Maya men det ble aldri gjort, så føler det nesten blir litt feil å gjøre det med den nye bebisen, men nå må jeg revurdere for det ble jo så fint!

  Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 13. Dette diktet er så fint, eg har brukt det nokre gonger sjølv- både på jobb og i heimen. Eg har ikkje prøvd ut Lifestone's nydelige produkt, men har sånne avtrykk i ramme :)
  Dyrebare minner

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails