tirsdag 2. februar 2010

Innesnødd ღGanske ironisk egentlig. Siden mannen min selv brøyter. Men det slår ikke feil at min innkjørsel blir sist åpnet i bygda. For i min innkjørsel, bygger det seg alltid opp en vegg av snø når det ryker slik i fenner. Og selv om gubben er hjemme og spiser, tar han seg ikke tid til å grave oss ut. Grusveien ned hit, er også en av de første til å blåse igjen i fenner - om og om igjen.
Men det gjør meg ingenting. Å være innesnødd.
Jeg synes det er kjempekoselig.Jeg og jentene har brukt dagen inne til å kose oss. Godt og varmt med fyr i peisen. Mens snøstormen har herjet ute.
Jeg har begynt så smått med settekasse nr. 2. Og jentene har også drevet med diverse kreativiteter.

Har du snø hos deg?

11 kommentarer:

 1. Det hørtes jo rett og slett herlig ut da! Her i Trondheim har vi litt snø, men mye mindre enn i fjor *bank-i-bordet*, da var det flere dager jeg ikke kom meg på jobb! :P

  SvarSlett
 2. Stakkars deg da. Ikke bare med denne snøen. Håper dere kommer dere ut til i morgen og kan være med på småbarnsang....

  Klem.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Takk for hyggelige kommentarer hos meg. Hørtes koselig ut å være innesnødd, skikkelig kosedag er noe man har godt av av og til!
  Også her på østlandet har det kommet en del snø, men vi kommer oss fortsatt ut døra...
  Ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlett
 4. Deilig og kose seg inne da. Det snør og snør her også, og mer er det meldt i morgen...Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 5. Hei på deg, høres ut som dere har hatt en kjempekoslig dag da:) Jeg ble litt nygjerrig på hvor du har kjøpt settekassene fra i Danmark, fint om du vil dele det. Kansje det hadde vært noe å tatt inn til vår nettbutikk? Her på Vestlandet har vi faktisk en del snø, og har hatt det i 6uker, så for oss er det uvanlig lenge. Uvanlig kaldt har det også vært for oss på diss kanter, selv om -15 er det kaldeste det har vært her i vinter. Så er det kaldt for oss som ikke er vandt med slikt:)

  Ha en flott kveld!

  Klem Johanna

  SvarSlett
 6. Settekassene har jeg bestilt fra http://www.traevarer.dk/
  i Danmark.
  Vanskelig å få tak på i Norge. Men disse er jeg veldig fornøyd med!

  SvarSlett
 7. Tusen takk for det!! :)

  Johanna

  SvarSlett
 8. Innesnødd, det høres litt koselig ut da. Her i Bodø er det bare litt pudder som yr omkring i den sterke sure vinden. Om søndagen såg vi solen fra vinduene for første gang dette året, herlig. Nå blir det bare lysere.

  Hvis dere ikke sku kom dere ut med det første så håper jeg dere har mye godt i skapene på kjøkkenet å kos dere med når ni pyssler.

  Ha en fin morgendag, innesnødd eller ikke.

  Pernilla

  SvarSlett
 9. Kjæra nån, det snør hos dere også ja...hehe....kos at man har et sted å holde varmen...;)her laver det ned og er hvitt så langt øyet kan se...men er som du sier litt kos også...man er inne med gooood samvittighet♥

  Gleder meg til å se den nye settekassen....flinke deg...en hyggelig syssel når man ikke kan være ute...

  Ha en fin dag Cecilie.

  ♥klemmer fra Monja♥

  SvarSlett
 10. Så bra at du koser deg mens du er innesnødd:) Er jo koselig med inneaktiviteter også! Så lenge man ikke må ut i viktige ærend...
  Her er vi forsåvidt ikke innesnødd, men snøen gjør at det er vanskelig å komme seg fram med vogn. Iallfall tvillingvogn. Nå skal jeg snart ta ferja til byen med begge ungene. Alene for første gang. Og siden det ikke er plass til tvillingvogna i ferjeheisen, må storebror gå selv... Det tenker jeg kan bli en utfordring... Men hva gjør man ikke for å komme seg på en fotobutikk??:)

  Ser at dere også har en wheelybug:) Den er utrolig populær her i huset!

  Håper du får en fin-fin dag!

  SvarSlett
 11. Høres ut som dere storkoser dere da, selv om dere er innesnødd. Og snø ja. Det skal jeg love deg. Måtte ut en tur fra jobb i dag, og trodde jeg skulle både snø ned og blåse bort. Anbefaler ingen å gå ut nå. Fysj!
  Kose dere videre:)
  Klem elin!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails