fredag 19. februar 2010

To måneder siden...


...begynte snøen å lave ned. Jeg dro med meg storesøster ut i all hast ved første anledning mens lillesøster sov. Full pakke med klær. Storegull stoppet på andre trinn. Snøstormen ute var nok i meste laget for en liten frøken.

Men slik vi er vant med det her på Listalandet, ligger snøen normalt bare en dag og to og kanskje tre hvis man er riktig heldig. Og jeg reagerte slik vi pleier når snøen først kommer: den på oppleves før den smelter bort igjen.

Denne gangen har jeg jo skjønt at det var unødvendig å kave seg ut i den verste snøstormen... Snø skulle vi visst på nok av. Nå har den ligget i to måneder. Og vil nok ligge til ut i mars. Mer snø har vi ikke hatt i bygda på 40 år, sies det. Så kanskje mine barnebarn får oppleve noe slikt igjen?

God helg!

4 kommentarer:

 1. Det är otroilga mängder snö. Vi har nog 50 cm och det ska tydligen bli mycket mer i helgen. Undrar hur det kommer bli då allt smälter. Hagen blir som en lerpöl. Kram Stina

  SvarSlett
 2. Gleder meg til du kan vise frem vårbilder jeg - tror det blir veldig bra.....Jeg er fasinert hvordan du greier å fange de små, fine øyeblikkene...

  Det er vel ikke hvert år Listalandet har mer snø enn oss i Gudbrandsdalen.

  Ha en flott helg ♥

  SvarSlett
 3. Ja,det kjennest heilt uverkleg dette her. Kjenner meg igjen i det du beskriv !! Go`helg !!

  SvarSlett
 4. ...eneste fordelen er at "grevinnehengene" blir bittelitt fastere etter denne snømåke-sesongen..hihi...
  HA EN GOD HELG!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails