onsdag 17. mars 2010

Middag...Dagens store spørsmål. Hva skal vi ha til middag?
Her i huset er nok hverdagsfavorittene ovnsgratinert laks, lever i fløtesaus eller brasiliert oksegryte. Men det ender som regel opp i storegulls mindre avanserte favoritter.
Men vi henger oss opp i det vanlige. Og mye er reddet hvis jeg har en pakke kjøttedeig i kjøleskapet.
Skulle ønske jeg var mer kreativ i middagsveien.
Hva skal du ha til middag?

13 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen i dette! Det kan fort bli mye av det samme! Derfor har vi faktisk laget en 6-ukers rulleringsplan på enkle, gode middager. Dermed sikrer vi variert kost, og innslag av både fisk, kjøtt og vegetar hver uke! :-) Genialt synes nå jeg (til tross for jeg ofte har problemer med faste lister...)! ;-)

  I dag blir det viltgryte! :-)

  SvarSlett
 2. Ja vi spiser aldri noen av dine tre. Skulle muligens væere laks en gang iblandt. Her er det mye kyllinggryte eller pasta i ulike slag.

  Idag håper jeg svigermor byr på middag. :D

  SvarSlett
 3. Så vakre bilder!! Kjenner meg igjen;) Det blir gjerne barna som får bestemme, ja! Vi spiser mye kylling og laks - og kjøttdeig er selvfølgelig en vinner;) Men den kan jo "varieres" i mange ulike oppskrifter hvis en bare orker å være litt kreativ *smiler*

  Ha en strålende dag!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 4. Middagsplan for dagen er ikke tatt ennå, men kunne jeg tilbrede disse nydelige ferske asparges som du viser, så er det onsdagslykke. Servert med skinke til, og en blanding av margarin og cremefraiche som smelter oppå....mmmmmm, kalorier teller vi ikke.

  SvarSlett
 5. Asparges ja - nydelig å se på og fantastisk godt!

  Middager er vanskelig! Jeg bruker å skrive iallefall ukesmenyer, men det er bare for at det skal bli enklere å handle. Mandager bruker vi å ha fisk, da er Husbonden hjemme, tir-ons-tors er Husbonden i Oslo og da MÅ det blir noe enkelt, og som alle liker. I dag er planen at jeg skal lage pizza. I morgen er det kjøttboller med potetstappe. Det er skikkelig vanskelig med middager. Ta en tur innom Trines Mektige Matblogg - hun lager ukesmenyer og har masse fin inpirasjon!

  ha en fin fin dag!

  Klem, lisa

  SvarSlett
 6. Å lage variert middag er vanskelig ja.... idag skal vi ha potetstappe med pølse :/ får håpe på litt bedre middag de neste dagene... ;)

  SvarSlett
 7. Det ble stekt lyr hos oss i dag. Har også mye av det samme. Vanskelig å bryte vaner..! Også må det gjerne gå fort! Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 8. Så fine bilder- det er sjelden jeg lager noe med asparges- men det kan jo være veldig godt... idag har vi spist bacalao- ferdig fra butikken- og den ene pakket var det mugg på- så det ble litt lite til middag;) I morgen skal jeg lage pizza- med tynn bunn & masse deilig fyll;)Serveres med en god salat! Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 9. *kjenner seg igjen*
  Men det vi har blitt LITT flinkere til, er å lage middagsplan. I første omgang har vi skrevet på kalenderen en uke an gangen=) Planlegger søndagen, hva vi skal ha neste uke! Funker fint, innimellom;-)

  Dagens middag: raspeballer,vossakorv,kålerabistappe, bacon

  SvarSlett
 10. Mmm nam! Kjenner meg igjen jeg også ja.. Vi har hatt lasagne med ferske rundstykker til:)Klemmer

  SvarSlett
 11. Hei hei til deg. Å, så flotte og sunne favoritter dere hadde til faste middager hos dere. Ble imponert jeg.

  Her har vi fra bakte poteter til kjøttdeig og spagetti. I går hadde vi hyrdepai. Ja, ja. Føler meg som en amatør i forhold til deg jeg da.Du er kjempe flink.

  GOD HELG FRUE. STOR KLEM FRA MEG .

  SvarSlett
 12. Takk for hyggelig hilsen! Oppdaget bloggen din og synes den var veldig fin. Masse flotte bilder!

  Kommer gjerne innom igjen:)

  SvarSlett
 13. Flotte bilder! Jeg skal koke pølser i varmtvannet i springen jeg;-) (neida...bare tuller) Men ikke langt unna sannheten heller:-)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails