søndag 5. september 2010

Vår flotte flokklederSilverstream Hapsburg. Flokklederen vår og vår store stolthet.

Silverstream Hapsburg er en vakker, ung hingst. Han er av god avstamning. Hapsburg er godt voksen for alderen, og har en utmerket konformasjon og en skikkelig show tilstedeværelse - akkurat som sin far - Silverstream Czar. Czar er New Zealands ubestridte konge i show med hele ni Supreme Champion titler.
Hapsburgs bestemor, Pucara Juliana, er uten tvil Silverstream Alpaca Stud sin beste hoppe. Hennes fem avkom har vunnet 15 Supreme Champion titler og 25 Champion titler i ulike aldersgrupper.
Hapsburgs mor, EP Cambridge Savana City har også gjort det bra i showringen. Hennes siste fiber vant to Supreme Champion titler og "Mest Verdifulle Kommersielle Fiber" på 2008 National Alpaca Expo. Hun er også en av New Zealands Et (embryo transfer) donor hopper.

Vår Silverstream Hapsburg har en flott fiber. Tydelige staples med bølger ut hele fiberlengden. En myk håndterlig fiber med minimalt med tykke hår, og god glans. Hapsburg er SRS testet med imponerende resultat - han han en stor mengde fiber.
Hapsburg var en del av Silverstream Alpaca Stud sitt show team i 2009. Han ble nummer to i 2009 National Alpaca Expo i 12-18 måneder hingsteklassen. National Alpaca Expo er det største alpakkashowet i New Zealand, med 420 oppdrettere i ringen. Hapsburg vant også Reserve Champion i den mellomliggende klassen for hingst ved Canterbury NZ Royal.Vi gleder oss til å ta i bruk vår flotte, hvite hingst til våren!
Vi har stor tro på at han skal gi en rekke flotte avkom!

1 kommentar:

  1. Vet du Cecilie, jeg er helt betatt av de flotte dyra dere har!! Og han der var jo helt konge, regner med det blir mange flotte avkom hos dere etterhvert. Hvordan er det med ullproduksjonen, har dere prøvd det nå? Nysgjerrig strikkerske vet du;)

    Ønsker deg en flott dag!!!

    Klem fra Veronika

    SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails